2018-06-13 06:00

2018-06-13 06:00

Stor käft, inga öron

INSÄNDARE

Våra politiker får lågt väljarstöd beroende på att de glömt att lyssna till vad väljarna tycker.

Vi har inte gått till val för att styras av fyra- respektive sjuprocentspartier. Att genomföra beslut tvärs emot vad väljarna tycker bidrar ju givetvis också till att väljare byter parti.

För många år sedan jobbade jag som säljare. På den tiden var det populärt med Lacoste-tröjor, den med krokodil på bröstet, varvid en kund sa till mig att jag hade rätt klädsel. Jag frågade vad han menade och fick svaret ”stor käft och inga öron” varefter jag eldade upp alla mina tröjor.

TK

Vi har inte gått till val för att styras av fyra- respektive sjuprocentspartier. Att genomföra beslut tvärs emot vad väljarna tycker bidrar ju givetvis också till att väljare byter parti.

För många år sedan jobbade jag som säljare. På den tiden var det populärt med Lacoste-tröjor, den med krokodil på bröstet, varvid en kund sa till mig att jag hade rätt klädsel. Jag frågade vad han menade och fick svaret ”stor käft och inga öron” varefter jag eldade upp alla mina tröjor.

TK

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.