2018-05-18 06:00

2018-05-18 06:00

Wpd tackar nej till möte med allmänheten

Insändare:

Vågar de inte möta allmänheten i den här frågan?

Vågar wpd bara visa upp sig i möten arrangerade av dem själva, och i interna träffar med personal på Torsby kommun, utan allmänhetens insyn och möjlighet för en utomstående kunnig expertis att ställa relevanta frågor?

Det budskap som tydligt framställts på wpd:s egna samrådsmöten, är att vindkraft inte är önskvärt i Finnskogen.

Var är wpd:s lyhördhet och ödmjukhet inför detta faktum?

Berörda finnskogsbor

Vågar wpd bara visa upp sig i möten arrangerade av dem själva, och i interna träffar med personal på Torsby kommun, utan allmänhetens insyn och möjlighet för en utomstående kunnig expertis att ställa relevanta frågor?

Det budskap som tydligt framställts på wpd:s egna samrådsmöten, är att vindkraft inte är önskvärt i Finnskogen.

Var är wpd:s lyhördhet och ödmjukhet inför detta faktum?

Berörda finnskogsbor

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.