2018-05-16 10:41

2018-05-16 10:41

Smaken är som baken – delad

CHARKUTERIER

Svar till Charkälskare, NWT 15/5

Jag håller med om att det borde vara kutym att personalen i charken frågar vilken tjocklek kunderna vill ha på det kallskurna. Själv har jag nämligen upplevt motsatt problem, då jag istället fått skivor så tunna att de bara slamsar sig när man ska försöka rulla ihop dem inför servering. Är det sådana tunna skivor du vill ha så kan jag rekommendera Coop på Nolgård.

En smaksak

Jag håller med om att det borde vara kutym att personalen i charken frågar vilken tjocklek kunderna vill ha på det kallskurna. Själv har jag nämligen upplevt motsatt problem, då jag istället fått skivor så tunna att de bara slamsar sig när man ska försöka rulla ihop dem inför servering. Är det sådana tunna skivor du vill ha så kan jag rekommendera Coop på Nolgård.

En smaksak

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.