2018-05-16 10:42

2018-05-16 10:42

Kioskerna ska piffas till

KARLSTAD

Svar till ”Fula hus på Stora Torget”, NWT 12/5

Vi är väl medvetna om att kioskerna på Stora Torget är lite slitna. Redan i januari gjorde vi en besiktning av dem och under den här veckan ska de piffas till. Kioskerna ska få nya bräder och målas i gult.

Charlotte Gustafsson

Avdelningschef offentlig utemiljö

Vi är väl medvetna om att kioskerna på Stora Torget är lite slitna. Redan i januari gjorde vi en besiktning av dem och under den här veckan ska de piffas till. Kioskerna ska få nya bräder och målas i gult.

Charlotte Gustafsson

Avdelningschef offentlig utemiljö

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.