2018-05-16 10:44

2018-05-16 10:44

Gripen har ryckt upp sig

KARLSTAD: Bättre tillgänglighet

Kära vårdcentralen Gripen!
Nu har ni ryckt upp er ordentligt må jag säga, om jag inte bara hade ren svintur när jag ringde er i morse.

Det är snart ett år sedan senast, och jag skrev till NWT då med men av rakt motsatt skäl: då tog det sextiofem uppringningar att ens komma in i telefonkön och nittiotvå minuter att få en tid bokad.

Idag var det sannerligen andra bullar: svar direkt, på första signalen! Tid omgående, ”om du kan vara här på en kvart”! Jag bor så lyckligt till att jag kunde hoja dit inom tio minuter, och hos doktorn gick det raskt.

Det hela tog väl tjugo minuter, från samtal tills allt var klart. Det är ju så det ska gå till!

Och så var det roligt att få träffa en ST-läkare som faktiskt vill bli allmänmedicinare, grattis Gripen! Jag hoppas att ni får behålla honom, för det var en redig pojk. Han ordinerade just den medicin jag ville ha.

Staffan Svanqvist, Karlstad

 

Det är snart ett år sedan senast, och jag skrev till NWT då med men av rakt motsatt skäl: då tog det sextiofem uppringningar att ens komma in i telefonkön och nittiotvå minuter att få en tid bokad.

Idag var det sannerligen andra bullar: svar direkt, på första signalen! Tid omgående, ”om du kan vara här på en kvart”! Jag bor så lyckligt till att jag kunde hoja dit inom tio minuter, och hos doktorn gick det raskt.

Det hela tog väl tjugo minuter, från samtal tills allt var klart. Det är ju så det ska gå till!

Och så var det roligt att få träffa en ST-läkare som faktiskt vill bli allmänmedicinare, grattis Gripen! Jag hoppas att ni får behålla honom, för det var en redig pojk. Han ordinerade just den medicin jag ville ha.

Staffan Svanqvist, Karlstad

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.