2018-05-16 10:45

2018-05-16 10:46

För dyrt att pendla

BRÄNSLEPRISER: Fick tacka nej till jobb

Blev erbjuden jobb på Barilla i Filipstad, tackade nej på grund av de höga bränslepriserna.

Att pendla mellan Karlstad och Filipstad t/ r funkar inte. Jag ska köra slut på min gamla bil som är ett riktigt miljösvin, för någon straffskatt malus/ bonus får inte sittande regering av mig. Jag har ingen laddstolpe att ladda en el eller laddhybrid heller, bor i lägenhet

Motvalls

 

Att pendla mellan Karlstad och Filipstad t/ r funkar inte. Jag ska köra slut på min gamla bil som är ett riktigt miljösvin, för någon straffskatt malus/ bonus får inte sittande regering av mig. Jag har ingen laddstolpe att ladda en el eller laddhybrid heller, bor i lägenhet

Motvalls

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.