2018-05-16 06:00

2018-05-16 06:00

Anhörig: "fy skäms"

HEMTJÄNST:

Jag har en anhörig på 90 år som har hjälp av hemtjänsten i Karlstads kommun.

Nu får det vara nog! Denna person betalar dyrt för sin hjälp och på kvällen har denna 10 högst 13 minuter hjälp. Ska ha två olika ögondroppar med 5 minuters mellanrum, kvällsmat, borsta tänder, ta av kläder, toabesök och lägga sig. Allt får ta högst 13 minuter. Vad sysslar ni med som kan sätta tid på detta sätt? Fy skäms! Hoppas bara att ni som bestämmer tid en vacker dag själva får uppleva detta!

Anhörig

 

Nu får det vara nog! Denna person betalar dyrt för sin hjälp och på kvällen har denna 10 högst 13 minuter hjälp. Ska ha två olika ögondroppar med 5 minuters mellanrum, kvällsmat, borsta tänder, ta av kläder, toabesök och lägga sig. Allt får ta högst 13 minuter. Vad sysslar ni med som kan sätta tid på detta sätt? Fy skäms! Hoppas bara att ni som bestämmer tid en vacker dag själva får uppleva detta!

Anhörig

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.