2018-05-15 06:00

2018-05-15 06:00

Tunna skivor ska vara tunna skivor

HANDEL: Älskar charkdiskar, men...

Tänk, jag älskar att det finns charkdiskar i många mataffärer i stan.

Men något jag inte gillar, när jag ber om tunna skivor av skinka, då menar jag tunna skivor!

Kan inte ni som jobbar i charken visa mig när ni skivat upp en skiva, så jag kan säga ok eller inte?

Tycker det är trist att komma hem och upptäcka att skivorna är lika tjocka som i den färdigförpackade som finns i kyldisken.

Charkälskare

 

Men något jag inte gillar, när jag ber om tunna skivor av skinka, då menar jag tunna skivor!

Kan inte ni som jobbar i charken visa mig när ni skivat upp en skiva, så jag kan säga ok eller inte?

Tycker det är trist att komma hem och upptäcka att skivorna är lika tjocka som i den färdigförpackade som finns i kyldisken.

Charkälskare

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.