2018-05-15 06:00

2018-05-15 06:00

Tänk vilken bra idé egentligen!

HAMMARÖ: Nöjd med servicen

Före jobbet svängde jag in på Hammarö återvinningsstation med lite vårskräp som jag rensat bort.

I sex olika containers slängde jag mitt skräp i vetskap om att någon tar hand om det, transporterar bort det samt ser till att så mycket som möjligt återvinns. Och jag betalade inte en krona! (ja, jag vet, via skattsedeln gör jag ju det men ändå...).

Det är en fantastiskt fin service som vi kommuninvånare åtnjuter. Man blir glad. Man känner sig nyttig och man känner att man gör rätt!

Får vi nu bara hit Muminlandet med så blir det ännu bättre...

Vårglad Hammaröbo!

 

I sex olika containers slängde jag mitt skräp i vetskap om att någon tar hand om det, transporterar bort det samt ser till att så mycket som möjligt återvinns. Och jag betalade inte en krona! (ja, jag vet, via skattsedeln gör jag ju det men ändå...).

Det är en fantastiskt fin service som vi kommuninvånare åtnjuter. Man blir glad. Man känner sig nyttig och man känner att man gör rätt!

Får vi nu bara hit Muminlandet med så blir det ännu bättre...

Vårglad Hammaröbo!

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.