2018-02-14 06:00

2018-02-14 06:00

Någon tog min hustrus gravljus

Insändare:

Det blir extra tungt att besöka sina döda när någon tar saker från graven.

Vid mitt besök på kyrkogården på ettårsdagen av min hustrus begravning kunde jag konstatera att det batteridrivna gravljus jag placerat i glasmontern intill minnesstenen, av någon tagits bort (stulits?).

Det finns många sätt att hedra sina nära och kära, men detta tilltag hör definitivt till de sämre.

Det är alltid med visst vemod man lämnar anhörigas vilorum, men denna gång kändes det extra tungt.

Karl-Erik Kilder

Kil

Vid mitt besök på kyrkogården på ettårsdagen av min hustrus begravning kunde jag konstatera att det batteridrivna gravljus jag placerat i glasmontern intill minnesstenen, av någon tagits bort (stulits?).

Det finns många sätt att hedra sina nära och kära, men detta tilltag hör definitivt till de sämre.

Det är alltid med visst vemod man lämnar anhörigas vilorum, men denna gång kändes det extra tungt.

Karl-Erik Kilder

Kil

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.