2018-02-13 06:00

2018-02-13 06:00

Förslag till vänsterpartister

Insändare:

Starta egna företag så kan ni införa 6-timmars arbetsdag per omgående.

Om ni dessutom ser till att de anställda har en lön på 1 000 kronor i timmen slipper ni gnälla om att „arbetsköparna” utnyttjar arbetstagarna.

Thomas K

Thomas K

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.