2018-01-16 06:00

2018-01-16 06:00

Skoghallsbussen

Insändare:

Hur nonchalanta får Värmlandstrafik vara mot oss trogna bussresenärer?

Jag har under mer än ett års tid begärt ny tur på Skoghallsbussen 902 och 904.

Är du på Skoghall, eller hos bekanta på Vidön, nya Kartberget eller Bellevue en sen lördagskväll, efter 18.00 och skall hem till Hammar måste du ta buss nummer 902 till stan för att där byta vid Busscentralen och åka hem med buss 904, som går samma tur varje halvtimme. Varför? Är det så svårt att köra varannan tur?

Önskar ett svar från Värmlandstrafik.

Helena

Jag har under mer än ett års tid begärt ny tur på Skoghallsbussen 902 och 904.

Är du på Skoghall, eller hos bekanta på Vidön, nya Kartberget eller Bellevue en sen lördagskväll, efter 18.00 och skall hem till Hammar måste du ta buss nummer 902 till stan för att där byta vid Busscentralen och åka hem med buss 904, som går samma tur varje halvtimme. Varför? Är det så svårt att köra varannan tur?

Önskar ett svar från Värmlandstrafik.

Helena

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.