2018-01-13 06:00

2018-01-13 06:00

Trafikvett och inte paniksvett

Trafik: Håll avståndet!

Trafiksäkerhet

”Det är inte parningssäsong för bilar” någon som läst detta tidigare bakpå en bil? Bör ju informeras till alla i form av en insändare känner jag nu. Vissa verkar ju kunna chansa med andras liv på bekostnad av fem ynka minuter! Jo det stämmer, jag har gjort min matte kring detta. Att du, vederbörande/känner sig träffad/SKYLDIG kör så trafikfarligt nära min bil för att stressa mig till att köra olagligt då jag faktiskt räknar med eventuell bromssträcka. På detta tjänar du cirka fem minuter! Och under tiden sätter andras liv och körkort på spel.

Är det värt det? Kan du ha det på ditt samvete? Att kanske du tvingar ner en flerbarnsfamilj i diket med din hets. Enbart så att du hinner ta en kopp kaffe på jobbet innan det drar igång. Eller kanske inte förberedde dig ordentligt dagen innan? Jag på ren svenska skiter i ditt försvar. Det finns inget försvar! Tänk dig för och har du så bråttom kan du hyra barack och sova bredvid jobbet, jag bryr mig inte! Se för fan till att tänka på avstånd och att inte hetsa. Framför allt nu i vinter.

Robin /utpåturganskasur

”Det är inte parningssäsong för bilar” någon som läst detta tidigare bakpå en bil? Bör ju informeras till alla i form av en insändare känner jag nu. Vissa verkar ju kunna chansa med andras liv på bekostnad av fem ynka minuter! Jo det stämmer, jag har gjort min matte kring detta. Att du, vederbörande/känner sig träffad/SKYLDIG kör så trafikfarligt nära min bil för att stressa mig till att köra olagligt då jag faktiskt räknar med eventuell bromssträcka. På detta tjänar du cirka fem minuter! Och under tiden sätter andras liv och körkort på spel.

Är det värt det? Kan du ha det på ditt samvete? Att kanske du tvingar ner en flerbarnsfamilj i diket med din hets. Enbart så att du hinner ta en kopp kaffe på jobbet innan det drar igång. Eller kanske inte förberedde dig ordentligt dagen innan? Jag på ren svenska skiter i ditt försvar. Det finns inget försvar! Tänk dig för och har du så bråttom kan du hyra barack och sova bredvid jobbet, jag bryr mig inte! Se för fan till att tänka på avstånd och att inte hetsa. Framför allt nu i vinter.

Robin /utpåturganskasur

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.