2018-01-13 06:00

2018-01-13 06:00

Tack Miljöpartiet!

Karlstad airport

Vill bara tacka Miljöpartiet för att ni ordnade så att Norwegian lägger ner sin direktlinje från Karlstad till Alicante. Detta tack vare den skatt ni införde nyligen på resor. Nu kan vi värmlänningar istället sätta oss i bilen och åka till andra flygplatser för att flyga dit vi vill. Det är riktig miljöpolitik det.

Grattis tokstollar

Vill bara tacka Miljöpartiet för att ni ordnade så att Norwegian lägger ner sin direktlinje från Karlstad till Alicante. Detta tack vare den skatt ni införde nyligen på resor. Nu kan vi värmlänningar istället sätta oss i bilen och åka till andra flygplatser för att flyga dit vi vill. Det är riktig miljöpolitik det.

Grattis tokstollar

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.