2018-01-12 06:00

2018-01-12 06:00

Förbjud alla religioner

TRO: "Ägna energi åt att rädda växter och djur i stället"

All religion är en tro, således fantasi som i sig inte har ett dugg med verklighet att göra. Förbjud alla former av religioner så kommer människan lära sig att man måste veta för att klara sig i livet, inte tro.

Troende kan man göra hemma i sin egen bostad, inte samlingslokaler som kyrkor och moskeer.

Någon gud finns inte så är det bara. Ingen har DNA från gud eller jesus. Det är bara rena fantasier med dessa dumheter.

Ägna energi åt att rädda växter, djur och skapa behaglig värld istället för troende som bara skapar konflikter och krig. Vi lever tack vare stödet av växter och inte tack vara gud eller någon fantasifigur.

Fredrik

 

All religion är en tro, således fantasi som i sig inte har ett dugg med verklighet att göra. Förbjud alla former av religioner så kommer människan lära sig att man måste veta för att klara sig i livet, inte tro.

Troende kan man göra hemma i sin egen bostad, inte samlingslokaler som kyrkor och moskeer.

Någon gud finns inte så är det bara. Ingen har DNA från gud eller jesus. Det är bara rena fantasier med dessa dumheter.

Ägna energi åt att rädda växter, djur och skapa behaglig värld istället för troende som bara skapar konflikter och krig. Vi lever tack vare stödet av växter och inte tack vara gud eller någon fantasifigur.

Fredrik

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.