2017-12-02 06:00

2017-12-02 06:00

Varför tar ingen upp farorna med den moderna tekniken?

Insändare: Enormt orolig över barnens framtid och hälsa

Jag har läst om datordebatten i skolan i Grums och är förvånad över att inte någon tar upp riskerna med trådlösa nätverk och den trådlösa tekniken.

Vad tror ni händer om det sitter en mängd barn i ett rum, alla med varsin dator som pratar trådlöst till ett nät som inte orkar med?

Ha koll på era barn för guds skull! Blir de mer lättirriterade, får brinnande huvudvärk, värk i pannan eller ögonmigrän, sämre syn, så ta detta på allvar! Det är tecken på elöverkänslighet. Jag är otroligt orolig för våra barns framtid.

Den moderna människan

Vad tror ni händer om det sitter en mängd barn i ett rum, alla med varsin dator som pratar trådlöst till ett nät som inte orkar med?

Ha koll på era barn för guds skull! Blir de mer lättirriterade, får brinnande huvudvärk, värk i pannan eller ögonmigrän, sämre syn, så ta detta på allvar! Det är tecken på elöverkänslighet. Jag är otroligt orolig för våra barns framtid.

Den moderna människan

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.