2017-11-03 21:33

2017-11-03 21:33

Klotter i centrum stör

INSÄNDARE: VÄRMLAND: Gör det enklare

Vem orkar eller har tid att sitta mer än 1 timme i telefonkö för att få möjlighet att anmäla klotter i centrum?

Efter nedklottrad fasad i den fastighet som jag har säkerhetsansvaret för, försökte jag anmäla detta till polisen. Möjligheten att anmäla via nätet för detta slag av brott går inte utan måste tydligen göras via telefon eller besök på polisstation.

Jag har inte tid eller möjlighet att vänta eller åka till stationen för att anmäla det, utan vi sanerar klottret och knyter näven i byxfickan ännu en gång!

Detta var kanske fjärde gången vi fått fasaden nedklottrat av, troligen, samma klottrare!

Snälla – gör det enklare att anmäla!

Jan

 

Efter nedklottrad fasad i den fastighet som jag har säkerhetsansvaret för, försökte jag anmäla detta till polisen. Möjligheten att anmäla via nätet för detta slag av brott går inte utan måste tydligen göras via telefon eller besök på polisstation.

Jag har inte tid eller möjlighet att vänta eller åka till stationen för att anmäla det, utan vi sanerar klottret och knyter näven i byxfickan ännu en gång!

Detta var kanske fjärde gången vi fått fasaden nedklottrat av, troligen, samma klottrare!

Snälla – gör det enklare att anmäla!

Jan

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.