2017-10-13 06:00

2017-10-13 06:00

Uselt vägunderhåll

Insändare:

På sträckan Torsby-Charlottenberg fanns fem omarkerade ”slukhål”.

Vägen, som är hårt trafikerad speciellt av tung trafik, är även i andra avseenden i dåligt skick.

Vid södra infarten till Toriarondellen fanns en 10 centimeter djup håla med lodrät vägg i bakkant. Jag rapporterade detta till Trafikverket, trots detta stod gropen utan lagning och varningar i ytterligare cirka en vecka.

När den väl lagades höll detta i fyra dagar. Jag har själv tvingats till besök i dessa hålor med resultat att skador uppstått på bilen för mellan 7000 och 10 000 kronor. Jag vet ännu inte om jag kommer att få ersättning.

Vägkritisk

Vägen, som är hårt trafikerad speciellt av tung trafik, är även i andra avseenden i dåligt skick.

Vid södra infarten till Toriarondellen fanns en 10 centimeter djup håla med lodrät vägg i bakkant. Jag rapporterade detta till Trafikverket, trots detta stod gropen utan lagning och varningar i ytterligare cirka en vecka.

När den väl lagades höll detta i fyra dagar. Jag har själv tvingats till besök i dessa hålor med resultat att skador uppstått på bilen för mellan 7000 och 10 000 kronor. Jag vet ännu inte om jag kommer att få ersättning.

Vägkritisk

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.