2017-10-12 06:00

2017-10-12 06:00

Lämnade länet för bättre vård

Insändare:

Jag läste med intresse insändaren ”Jag vill känna trygghet” som publicerades i NWT 9 oktober.

Själv gick jag igenom en operation för några år sedan i Värmland, en operation som delvis misslyckades. Hela kroppen skrek att jag inte kunde lägga mig på operationsbordet igen med samma läkare som kirurg. Vad gjorde jag? Flyttade från Värmland och fick därmed operationen utförd på ett stort erkänt sjukhus i Stockholmstrakten.

Inte rådlös

Själv gick jag igenom en operation för några år sedan i Värmland, en operation som delvis misslyckades. Hela kroppen skrek att jag inte kunde lägga mig på operationsbordet igen med samma läkare som kirurg. Vad gjorde jag? Flyttade från Värmland och fick därmed operationen utförd på ett stort erkänt sjukhus i Stockholmstrakten.

Inte rådlös

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.