2017-10-05 11:17

2017-10-05 11:17

Låt annonserna sitta kvar!

Annonsplats

Nu är vi måttligt irriterade. Vi hjälper en arrangör att annonsera om danser på Mons anslagstavla och Dejefors anslagstavla i Deje, på dessa ställen tas affischerna bort. Detta är inte ok, bara om datumet har passerat är det ok. Vi tar bort annonser som har varit, men inte sådant som komma skall.

Vi vore tacksamma att i fortsättningen ha våra affischer uppe, åtminstone tills datumet har passerat.

Två arga annonsörer

Nu är vi måttligt irriterade. Vi hjälper en arrangör att annonsera om danser på Mons anslagstavla och Dejefors anslagstavla i Deje, på dessa ställen tas affischerna bort. Detta är inte ok, bara om datumet har passerat är det ok. Vi tar bort annonser som har varit, men inte sådant som komma skall.

Vi vore tacksamma att i fortsättningen ha våra affischer uppe, åtminstone tills datumet har passerat.

Två arga annonsörer

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.