2017-10-05 11:17

2017-10-05 11:17

”Hej Cykelpendlare

Replik till Cykelpendlare (NWT 4/10)

Tack för din synpunkt. Vi är tyvärr medvetna om det problem som du påtalar i din insändare och har i dagsläget ingen enkel lösning på problemet, men har det under bevakning och utredning. Vid den aktuella viadukten ligger tyvärr stor del av problemet i brokonstruktionen ovan, varför det är svårt att hitta en snabb lösning. Vi har er felanmälan från juni i vårt system och så snart vi har något att meddela i ärendet kommer ni att få skriftlig återkoppling, under förutsättning att ni lämnat kontaktuppgifter i samband med felanmälan. Vi beklagar att det dröjt innan ni fått återkoppling i det aktuella fallet. Vi ser felanmälningar och synpunkter från allmänhet och invånare som ett mycket välkommet hjälpmedel i att kunna förbättra all allmän platsmark. Har ni ytterligare frågor kring detta är ni självklart alltid välkomna att kontakta oss på gatukontoret, vi nås via kommunens växel på 0550-88000.

Gatukontoret, Kristinehamns kommun

Tack för din synpunkt. Vi är tyvärr medvetna om det problem som du påtalar i din insändare och har i dagsläget ingen enkel lösning på problemet, men har det under bevakning och utredning. Vid den aktuella viadukten ligger tyvärr stor del av problemet i brokonstruktionen ovan, varför det är svårt att hitta en snabb lösning. Vi har er felanmälan från juni i vårt system och så snart vi har något att meddela i ärendet kommer ni att få skriftlig återkoppling, under förutsättning att ni lämnat kontaktuppgifter i samband med felanmälan. Vi beklagar att det dröjt innan ni fått återkoppling i det aktuella fallet. Vi ser felanmälningar och synpunkter från allmänhet och invånare som ett mycket välkommet hjälpmedel i att kunna förbättra all allmän platsmark. Har ni ytterligare frågor kring detta är ni självklart alltid välkomna att kontakta oss på gatukontoret, vi nås via kommunens växel på 0550-88000.

Gatukontoret, Kristinehamns kommun

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.