2017-09-14 06:00

2017-09-14 12:01

Tåget till Oslo stoppas i fyra år

Infrastruktur:

Norrmännen har tydligen bestämt att laga kontaktledningar under fyra år, (på dagtid, givetvis) för att stoppa tågutbyggnaden. Konkurrenssyfte, eller?

Norge har fått en ny regering, lyft ärendet dit nu, antingen politisk lösning eller den hårda vägen, det vill säga lägg ett motsvarande arbete på den svenska sidan, givetvis nattetid så att deras godståg får läggas om, detta är det enda som ”biter” i denna förhandling.

Kommande bilpendlare

 

Norge har fått en ny regering, lyft ärendet dit nu, antingen politisk lösning eller den hårda vägen, det vill säga lägg ett motsvarande arbete på den svenska sidan, givetvis nattetid så att deras godståg får läggas om, detta är det enda som ”biter” i denna förhandling.

Kommande bilpendlare

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.