2017-09-14 06:00

2017-09-14 06:00

Loob är fel ute

Ishockey:

Håkan Loob ondgör sig i sin krönika i hockeybilagan Nedsläpp över att ungdomstränare kan få 30 000 - 40 000 kronor för en säsongs arbete. Denna summa motsvarar väl ungefär vad Håkan betalade en spelare i A-truppen per vecka, som spelade 20-30 matcher, och bidrog med 0-5 poäng per säsong.

Det är nog inte ungdomstränarna som utarmar svensk ishockeys ekonomi.

Sten Ericsson

Gräsmark

Håkan Loob ondgör sig i sin krönika i hockeybilagan Nedsläpp över att ungdomstränare kan få 30 000 - 40 000 kronor för en säsongs arbete. Denna summa motsvarar väl ungefär vad Håkan betalade en spelare i A-truppen per vecka, som spelade 20-30 matcher, och bidrog med 0-5 poäng per säsong.

Det är nog inte ungdomstränarna som utarmar svensk ishockeys ekonomi.

Sten Ericsson

Gräsmark

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.