2017-09-12 06:00

2017-09-12 07:19

Tiggarna är borta

Fattigdom:

Tiggeriet skall bort. Så har de bestämt, förståsigpåarna. En skam för vårt fina land är detta.

Så sades det i nyhetssändningarna. Vi som gav dem en slant av och till tycker inte att de var störande, utan bara ett allmänt inslag i vardagen, som svenskarna inte behövde reta sig på. Nu är det tomt vid butiksingångarna, ordning och reda är återställd, och en glädjekälla mindre blev resultatet.

Men störst är kärleken.

Karlstadsbo

 

Så sades det i nyhetssändningarna. Vi som gav dem en slant av och till tycker inte att de var störande, utan bara ett allmänt inslag i vardagen, som svenskarna inte behövde reta sig på. Nu är det tomt vid butiksingångarna, ordning och reda är återställd, och en glädjekälla mindre blev resultatet.

Men störst är kärleken.

Karlstadsbo

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.