2017-09-11 06:00

2017-09-11 06:00

Ska SD bekämpa sig själva?

INSÄNDARE: Kyrkovalet

I Sverigedemokraternas valmanifest till kyrkovalet står det bland annat att kyrkan skall ta avstånd från revolutionära, våldsbejakande och antidemokratiska läror. Innebär ju att om SD får ett inflytande så blir det en primär uppgift för partiet att bekämpa det egna partiet. Snacka om att skjuta sig i foten.

Björn

I Sverigedemokraternas valmanifest till kyrkovalet står det bland annat att kyrkan skall ta avstånd från revolutionära, våldsbejakande och antidemokratiska läror. Innebär ju att om SD får ett inflytande så blir det en primär uppgift för partiet att bekämpa det egna partiet. Snacka om att skjuta sig i foten.

Björn

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.