2017-09-11 06:00

2017-09-11 06:00

S vill fejka arbetslöshetsstatistiken

INSÄNDARE: Valfläsk

Socialdemokraterna är på gång att ta till samma trixande med arbetslöshetsstatistiken som Göran Persson en gång gjorde, nämligen att gömma undan en stor del av de arbetslösa från statistiken, för att radikalt minska arbetslöshetssiffran.

Idag ligger arbetslösheten på sju-åtta procent. Målet för socialdemokraterna är att med trixande få ned denna siffra till två procent, och på så sätt slå sig för bröstet och lura i svenska folket att Sverige är bäst i EU.

 

Procenten framför allt

 

Idag ligger arbetslösheten på sju-åtta procent. Målet för socialdemokraterna är att med trixande få ned denna siffra till två procent, och på så sätt slå sig för bröstet och lura i svenska folket att Sverige är bäst i EU.

 

Procenten framför allt

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.