2017-09-11 06:00

2017-09-11 06:00

Bygg i Molkom!

INSÄNDARE: Byråkrati

För en tid sedan stod det att läsa i NWT att nu var det bestämt att det skulle byggas hyresrätter i Molkom, på Sjövägen.

För att en byggfirma skulle få bygga hus i Karlstad var de tvungna att bygga hyresrätter i Molkom. Senast 2017 skulle det börja, ingen hänsyn skulle tas till lönsamheten. Allt detta för att villor skulle bli lediga för barnfamiljer.

I dag, den 5 september, står det i NWT att KBAB säger att det inte kan byggas hus i Molkom på grund av lönsamheten!

Bygg då bostadsrätter här, de kommer gå åt. Folk som bor här, vill bo kvar i Molkom. Alla vill inte bo i Karlstad!

Om inte Molkom för många år sedan gått över i Karlstads kommun, hade vi i Molkom haft både badhus och fler hyreshus, för Molkom hade god ekonomi. Men pengarna tog Karlstads kommun hand om och Molkom hade ingen egen bestämmanderätt mer.

Ser fram mot byggande i Molkom

 

För att en byggfirma skulle få bygga hus i Karlstad var de tvungna att bygga hyresrätter i Molkom. Senast 2017 skulle det börja, ingen hänsyn skulle tas till lönsamheten. Allt detta för att villor skulle bli lediga för barnfamiljer.

I dag, den 5 september, står det i NWT att KBAB säger att det inte kan byggas hus i Molkom på grund av lönsamheten!

Bygg då bostadsrätter här, de kommer gå åt. Folk som bor här, vill bo kvar i Molkom. Alla vill inte bo i Karlstad!

Om inte Molkom för många år sedan gått över i Karlstads kommun, hade vi i Molkom haft både badhus och fler hyreshus, för Molkom hade god ekonomi. Men pengarna tog Karlstads kommun hand om och Molkom hade ingen egen bestämmanderätt mer.

Ser fram mot byggande i Molkom

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.