2017-08-12 06:00

2017-08-12 06:00

Effektivisera ringandet

Telefonköer:

De långa telefonköerna till Värmlands vårdcentraler kan lätt avhjälpas genom införandet av ett liknande telefonsystem som till exempel Solstadens smådjursklinik använder sig av.

Där får man direkt kontakt och ett förslag på en tid när de ringer upp. Om kontakterna med vårdcentralerna skulle fungera skulle säkert centralsjukhusets akutmottagning avlastas. Respektera oss som är i behov av landstingets tjänster!

Vårdsökande

 

Där får man direkt kontakt och ett förslag på en tid när de ringer upp. Om kontakterna med vårdcentralerna skulle fungera skulle säkert centralsjukhusets akutmottagning avlastas. Respektera oss som är i behov av landstingets tjänster!

Vårdsökande

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.