2017-08-10 06:00

2017-08-10 06:00

Stå upp för hålen!

Textil:

I många andra länder saknas olika praktiska detaljer, såsom handtag på papperskassar och öglor på handdukar och badlakan.

Kanske är det samma sak med de öppna hörnen på påslakanen? I Sverige skulle jag dock kalla en sådan miss för ett fabrikationsfel och reklamera. På så sätt lär vi få ha kvar våra hål i hörnen på påslakanen och våra öglor på handdukarna.

Kundinflytande

 

Kanske är det samma sak med de öppna hörnen på påslakanen? I Sverige skulle jag dock kalla en sådan miss för ett fabrikationsfel och reklamera. På så sätt lär vi få ha kvar våra hål i hörnen på påslakanen och våra öglor på handdukarna.

Kundinflytande

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.