2017-07-14 06:00

2017-07-14 06:00

Aldrig mer Munkforsbo

UTVECKLING

Svar till Engelbrekt angående Munkfors bruksmentalitet. Håller med Engelbrekt om att bruksmentaliteten präglar orten och kväver företagsamheten! Se bara i Centrum området där har tiden stått stilla sen jag flyttade därifrån för 20 år sen. Sen om affärerna investerar i ny butiksinredning så är det inte av nytänkande för orten utan en nödvändig renovering, efter uppnådd livslängd. Inte heller en nyasfaltering uppbringar nytänk utan är en åtgärd för dåliga vägar.

Besöker Munkfors kyrkogård rätt ofta och förvånas varje gång över hur dess skötsel har blivit sämre och sämre. Ett studiebesök till Nyeds Kyrka som jag tycker sköts exemplariskt, inga gropar och ogräs där inte!

Tyvärr så lockar inte kommunen med någonting nytt, utan lever på gamla meriter. Inte ens ett hotell finns kvar. Se och lär av Sunne kommun, där satsas det och lockar till sig turister som jag.

Aldrig mer Munkforsbo

Svar till Engelbrekt angående Munkfors bruksmentalitet. Håller med Engelbrekt om att bruksmentaliteten präglar orten och kväver företagsamheten! Se bara i Centrum området där har tiden stått stilla sen jag flyttade därifrån för 20 år sen. Sen om affärerna investerar i ny butiksinredning så är det inte av nytänkande för orten utan en nödvändig renovering, efter uppnådd livslängd. Inte heller en nyasfaltering uppbringar nytänk utan är en åtgärd för dåliga vägar.

Besöker Munkfors kyrkogård rätt ofta och förvånas varje gång över hur dess skötsel har blivit sämre och sämre. Ett studiebesök till Nyeds Kyrka som jag tycker sköts exemplariskt, inga gropar och ogräs där inte!

Tyvärr så lockar inte kommunen med någonting nytt, utan lever på gamla meriter. Inte ens ett hotell finns kvar. Se och lär av Sunne kommun, där satsas det och lockar till sig turister som jag.

Aldrig mer Munkforsbo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.