2017-07-13 06:00

2017-07-13 06:00

Varför skaffa barn?

DAGIS

Svar till prenumerant Christer.

Jo. Barnen skall vara på förskola och dagis i möjligaste mån. Det är ju vissa föräldrars åsikt. Att kunna träna och förverkliga sig själva medan barnen tas om hand av samhället även om föräldrarna har ledigt. Den versionen har jag hört av dagbarnvårdare inte bara en gång. Varför skaffa barn om det personliga egot går före barnen? Kanske inte gäller dig Christer men många andra.

Gammaldags 72-åring

 

Jo. Barnen skall vara på förskola och dagis i möjligaste mån. Det är ju vissa föräldrars åsikt. Att kunna träna och förverkliga sig själva medan barnen tas om hand av samhället även om föräldrarna har ledigt. Den versionen har jag hört av dagbarnvårdare inte bara en gång. Varför skaffa barn om det personliga egot går före barnen? Kanske inte gäller dig Christer men många andra.

Gammaldags 72-åring

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.