2017-06-17 06:00

2017-06-19 07:01

Medarbetare sökes

Landstinget

Vi söker dig som inte bryr dig om patientsäkerheten. Som inte bryter ihop om du råkar göra ett fel på arbetet. Som inte behöver mat eller toabesök på åtta timmar. Som vill jobba obekväma arbetstider och kan tänka dig att gå ner i lön. Du ska inte ha ambitioner att driva verksamheten framåt. Du ska kunna hantera att jobba i en lägre bemanning än vad som egentligen är grundbemanning. Du behöver klara av att byta kollegor ofta då det är stor åtgång på personalen. Du vill jobba massa extrapass. Du ska inte ha något liv förutom ditt arbete. Du ska inte ha någon semester.

Känner du att annonsen tilltalar dig?

Inkom med ansökan till LiV (Landstinget i Värmland).

Sjuksköterska på CSK

 

Vi söker dig som inte bryr dig om patientsäkerheten. Som inte bryter ihop om du råkar göra ett fel på arbetet. Som inte behöver mat eller toabesök på åtta timmar. Som vill jobba obekväma arbetstider och kan tänka dig att gå ner i lön. Du ska inte ha ambitioner att driva verksamheten framåt. Du ska kunna hantera att jobba i en lägre bemanning än vad som egentligen är grundbemanning. Du behöver klara av att byta kollegor ofta då det är stor åtgång på personalen. Du vill jobba massa extrapass. Du ska inte ha något liv förutom ditt arbete. Du ska inte ha någon semester.

Känner du att annonsen tilltalar dig?

Inkom med ansökan till LiV (Landstinget i Värmland).

Sjuksköterska på CSK

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.