2017-05-19 06:00

2017-05-19 06:00

Konstigt om enkla arbeten

UNDERBETALT:

Vem är det som avgör vad ett enklare arbete är? Enligt partiledare Jan Björklund (L) verkar det vara ett sådant som inte duger åt honom själv. Han nämner bland annat vårdbiträde! Varför är detta ett enklare arbete? Är det underbetalda arbeten som är enkla arbeten?

Kenneth på Sundsta

Vem är det som avgör vad ett enklare arbete är? Enligt partiledare Jan Björklund (L) verkar det vara ett sådant som inte duger åt honom själv. Han nämner bland annat vårdbiträde! Varför är detta ett enklare arbete? Är det underbetalda arbeten som är enkla arbeten?

Kenneth på Sundsta

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.