2017-05-18 06:00

2017-05-18 06:00

Ingen vanlig religion

ISLAM:

Replik till signaturen Vetande (NWT 16/5):

Likt en besvärjelse hävdas att det inte finns ngn brottslighet i samband med moskéer. Säg det mängder med gånger så kanske folk tror att det är sant. Verkligheten är att till exempel terroristen i Tyskland som körde ihjäl folk på vårmarknad hade synts på den lokala moskén i område vid tillfället. Allmänt känt är att odemokratiska predikanter gång efter annan inbjuds till moskéer. Inofficiell samlingsplats för olika typer av jihadistnätverk i allmänhet. Bränder i moskéer har oftast visat sig vara förövare från andra grupperingar inom islam.

Islam är ingen vanlig religion vid sidan av andra. Kvinnoförtryckande då kvinnor inte ges samma rättigheter och tvingas skyla sig. Homofobt. Många förnekar de darwinistiska evolutionsteorierna.

Detta är inget som kommer öka integrationen i Sverige, satsa all energi på att lära sig svenska istället. Undertecknat är allmänt för invandring i fall då det verkligt nettoberikar Sverige.

Upplyst

Replik till signaturen Vetande (NWT 16/5):

Likt en besvärjelse hävdas att det inte finns ngn brottslighet i samband med moskéer. Säg det mängder med gånger så kanske folk tror att det är sant. Verkligheten är att till exempel terroristen i Tyskland som körde ihjäl folk på vårmarknad hade synts på den lokala moskén i område vid tillfället. Allmänt känt är att odemokratiska predikanter gång efter annan inbjuds till moskéer. Inofficiell samlingsplats för olika typer av jihadistnätverk i allmänhet. Bränder i moskéer har oftast visat sig vara förövare från andra grupperingar inom islam.

Islam är ingen vanlig religion vid sidan av andra. Kvinnoförtryckande då kvinnor inte ges samma rättigheter och tvingas skyla sig. Homofobt. Många förnekar de darwinistiska evolutionsteorierna.

Detta är inget som kommer öka integrationen i Sverige, satsa all energi på att lära sig svenska istället. Undertecknat är allmänt för invandring i fall då det verkligt nettoberikar Sverige.

Upplyst

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.