2017-05-17 11:16

2017-05-17 11:16

Många förstår inte islam...

RELIGION:

Alldeles för många förstår inte hur islams religion kommer att påverka Sverige. Vi saknar de referensramarna kyrkans makt försvann för länge sedan i Sverige. Vi bjuder dessutom in, bordet är dukat ett annat sätt att säga ”öppna Era hjärtan”. Dessutom uppfyller inte en Moské Svenska normer för jämställdhet. Så öppna Era ögon Karlstadsbor ja hela Sverige!

Ororlig Karlstadbo

Alldeles för många förstår inte hur islams religion kommer att påverka Sverige. Vi saknar de referensramarna kyrkans makt försvann för länge sedan i Sverige. Vi bjuder dessutom in, bordet är dukat ett annat sätt att säga ”öppna Era hjärtan”. Dessutom uppfyller inte en Moské Svenska normer för jämställdhet. Så öppna Era ögon Karlstadsbor ja hela Sverige!

Ororlig Karlstadbo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.