2017-05-17 06:00

2017-05-17 06:00

Hellre idrott än mumintroll

KARLSTAD:

Varje gång jag läser om Mumindalen på Skutberget dyker en tanke upp: bygg en idrottspark i stället!

En park för alla från mellan två 15 år, med mängder av olika ställningar för kryp hopp och häng; en lång gång- och springbana med kurvor och olika övningar längs vägen; en stock nedgrävd i marken för balansövningar och så vidare; små och större stationer.

Jag tror att barn och föräldrar skulle älska det.

Dyrt? Tja, kanske det, men antagligen mer hållbart än en Muminpark.

HLFN

Varje gång jag läser om Mumindalen på Skutberget dyker en tanke upp: bygg en idrottspark i stället!

En park för alla från mellan två 15 år, med mängder av olika ställningar för kryp hopp och häng; en lång gång- och springbana med kurvor och olika övningar längs vägen; en stock nedgrävd i marken för balansövningar och så vidare; små och större stationer.

Jag tror att barn och föräldrar skulle älska det.

Dyrt? Tja, kanske det, men antagligen mer hållbart än en Muminpark.

HLFN

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.