2017-04-21 06:00

2017-04-21 06:00

Nej tack till ett Östermanland

SKUTBERGET:

När man hör om de verklighetsfrånvända planerna för Skutberget kan man inte låta bli att tänka på Lasse Åbergs film SOS Segelsällskapsresan från 1980-talet som handlar om politikermygel för att skapa leklandet Östermanland i skärgården. Men ortsbefolkningen genomskådar och avslöjar den politiska komplotten och avvärjer projektet.

Så måste vi också reagera och agera angående Skutberget! Det räcker med att vi fick ett lekland i stället för en 50-metersbassäng i Karlstads badhus. Då lyssnade inte heller politikerna på medborgarnas önskemål utan körde sitt eget race.

Hissa spinnakern!

När man hör om de verklighetsfrånvända planerna för Skutberget kan man inte låta bli att tänka på Lasse Åbergs film SOS Segelsällskapsresan från 1980-talet som handlar om politikermygel för att skapa leklandet Östermanland i skärgården. Men ortsbefolkningen genomskådar och avslöjar den politiska komplotten och avvärjer projektet.

Så måste vi också reagera och agera angående Skutberget! Det räcker med att vi fick ett lekland i stället för en 50-metersbassäng i Karlstads badhus. Då lyssnade inte heller politikerna på medborgarnas önskemål utan körde sitt eget race.

Hissa spinnakern!

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.