2017-04-19 14:12

2017-04-19 14:12

Nu får det vara nog med idiotiska beslut!

KARLSTAD: Spartips till kommunledningen

VÄRDEGRUND.

En reflektion på Per-Samuel Nissers svar (NWT 5/4) till signaturen Skattebetalare i centrum (NWT 3/4):

Här är en till, som har bott i Karlstad sen mars 1961, och som i likhet med signaturen Skattebetalare i centrum till min fasa under de senaste åren sen ni moderater tog över makten i stan har fått vara med om många i mitt tycke idiotiska beslut.

När ni tyckte att ni var trångbodda i stadshuset kunde ni kanske ha tänkt er att bygga till några våningar på höjden i stället för att bygga nytt, vilket den nye ägaren – som fick köpa stadshuset för en spottstyver – tänker göra. Ni hade då inte heller behövt bygga ett nytt arkiv i Sandgrunds lokaler och hade då sparat in några miljoner kronor.

Ett annat sätt att spara pengar är att skrota tankarna på att bygga en cykel- och gångbro mellan Råtorp och Färjestad. Den är inte nödvändig. Se i stället till att omedelbart få i gång Skutbergets motionscentral som den var förut. Vi är många som har drabbats av detta idiotiska beslut. Försök att leva upp till din egen utsago om vår värdegrund – Vi är till för Karlstadsborna” – och hitta inte på fler tokigheter!

Alf Eriksson

En reflektion på Per-Samuel Nissers svar (NWT 5/4) till signaturen Skattebetalare i centrum (NWT 3/4):

Här är en till, som har bott i Karlstad sen mars 1961, och som i likhet med signaturen Skattebetalare i centrum till min fasa under de senaste åren sen ni moderater tog över makten i stan har fått vara med om många i mitt tycke idiotiska beslut.

När ni tyckte att ni var trångbodda i stadshuset kunde ni kanske ha tänkt er att bygga till några våningar på höjden i stället för att bygga nytt, vilket den nye ägaren – som fick köpa stadshuset för en spottstyver – tänker göra. Ni hade då inte heller behövt bygga ett nytt arkiv i Sandgrunds lokaler och hade då sparat in några miljoner kronor.

Ett annat sätt att spara pengar är att skrota tankarna på att bygga en cykel- och gångbro mellan Råtorp och Färjestad. Den är inte nödvändig. Se i stället till att omedelbart få i gång Skutbergets motionscentral som den var förut. Vi är många som har drabbats av detta idiotiska beslut. Försök att leva upp till din egen utsago om vår värdegrund – Vi är till för Karlstadsborna” – och hitta inte på fler tokigheter!

Alf Eriksson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.