2017-04-19 06:00

2017-04-19 06:00

Inget behov av tempel

TRO:

Dalai Lama har sagt: ”Det finns inget behov av tempel, inget behov av komplicerade filosofier. Min hjärna och mitt hjärta är mina tempel; min filosofi är vänlighet.”

Så enkelt kan det också vara – apropå moskéer och andra måsten för att överhuvudtaget kunna utöva sin tro och religiösa övertygelse!

LKG

Dalai Lama har sagt: ”Det finns inget behov av tempel, inget behov av komplicerade filosofier. Min hjärna och mitt hjärta är mina tempel; min filosofi är vänlighet.”

Så enkelt kan det också vara – apropå moskéer och andra måsten för att överhuvudtaget kunna utöva sin tro och religiösa övertygelse!

LKG

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.