2017-04-19 10:15

2017-04-19 10:15

Exploateringen är vansinnig

SKUTBERGET:

Hur kan politiker ens komma på tanken att exploatera Skutberget, då svenskar söker naturupplevelser? Politiker hänger inte med och är mycket dåliga på att se framtiden. Vi är många som bojkottar platser som blivit exploaterade. Då vi åker utomlands eller till andra platser i Sverige, letar vi alltid vackra orörda platser. De flesta söker det genuina och vackra. Inte tillför något jippoprojekt något till det genuina och vackra. Skutberget är en vacker oas, precis det människor söker.

Det vackra orörda Skutberget drar turister. Handlar gör de på Bergvik, men om ni politiker exploaterar Skutberget kommer färre att åka till Karlstad, för handla kan de göra på andra platser.

Om Skutberget exploateras försvinner attraktionskraften, men politiker vill förstås göra snabba klipp och bryr sig inte längre än sin mandatperiod.

Ser framtiden

Hur kan politiker ens komma på tanken att exploatera Skutberget, då svenskar söker naturupplevelser? Politiker hänger inte med och är mycket dåliga på att se framtiden. Vi är många som bojkottar platser som blivit exploaterade. Då vi åker utomlands eller till andra platser i Sverige, letar vi alltid vackra orörda platser. De flesta söker det genuina och vackra. Inte tillför något jippoprojekt något till det genuina och vackra. Skutberget är en vacker oas, precis det människor söker.

Det vackra orörda Skutberget drar turister. Handlar gör de på Bergvik, men om ni politiker exploaterar Skutberget kommer färre att åka till Karlstad, för handla kan de göra på andra platser.

Om Skutberget exploateras försvinner attraktionskraften, men politiker vill förstås göra snabba klipp och bryr sig inte längre än sin mandatperiod.

Ser framtiden

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.