2017-03-21 06:00

2017-03-21 06:00

Tvingas snart parkera i Väse

P-PROBLEM:

Karlstads kommun säger sig ligga i framkant vad gäller miljö och kollektivtrafik med mera. Men alla vi som måste använda personbil för att ta oss till arbetet, var ska vi ställa våra bilar? Det finns snart inte en enda p-plats kvar!

Många orter anordnar pendlarparkeringar – gratis – och transport till och från centrum morgon och kväll. När ska Karlstad anamma denna idé, i stället för att försvåra för vanliga arbetstagare?

Själv pendlar jag åtta mil om dagen och måste snart parkera i Väse och ta bussen...

Trött pendlare

Karlstads kommun säger sig ligga i framkant vad gäller miljö och kollektivtrafik med mera. Men alla vi som måste använda personbil för att ta oss till arbetet, var ska vi ställa våra bilar? Det finns snart inte en enda p-plats kvar!

Många orter anordnar pendlarparkeringar – gratis – och transport till och från centrum morgon och kväll. När ska Karlstad anamma denna idé, i stället för att försvåra för vanliga arbetstagare?

Själv pendlar jag åtta mil om dagen och måste snart parkera i Väse och ta bussen...

Trött pendlare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.