2017-03-21 06:00

2017-03-21 08:01

Störande buskörning på Våxnäs

KARLSTAD

När ska det bli stopp för de privatbilar som kör på gång- och cykelvägar, på bussgatan och över gräsmattor här på Våxnäs i Karlstad? Detta sker såväl vid Solängens dagis som utanför Västerstrands vårdcentral!

Gör något – nu, innan en allvarlig olycka inträffar!

Iakttagare

När ska det bli stopp för de privatbilar som kör på gång- och cykelvägar, på bussgatan och över gräsmattor här på Våxnäs i Karlstad? Detta sker såväl vid Solängens dagis som utanför Västerstrands vårdcentral!

Gör något – nu, innan en allvarlig olycka inträffar!

Iakttagare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.