2017-03-21 06:00

2017-03-21 06:00

Släpp inte in IS-krigare

SVERIGE:

Man diskuterar att mottagande av återvändare av IS-terrorister inte fungerar. Kommuner får ingen information från Säpo vilka de är och när de kommer. Min fråga är varför får de komma tillbaka till Sverige överhuvudtaget? De har uppenbarligen valt att kriga med världens mest brutala gäng. Dessa ”krigare” har ingenting i Sverige att göra. De är en stor säkerhetsfara. Jag tycker vi måste börja se vad som händer utrikes och vad det påverkar Sverige på allvar.

Klarsynt

Man diskuterar att mottagande av återvändare av IS-terrorister inte fungerar. Kommuner får ingen information från Säpo vilka de är och när de kommer. Min fråga är varför får de komma tillbaka till Sverige överhuvudtaget? De har uppenbarligen valt att kriga med världens mest brutala gäng. Dessa ”krigare” har ingenting i Sverige att göra. De är en stor säkerhetsfara. Jag tycker vi måste börja se vad som händer utrikes och vad det påverkar Sverige på allvar.

Klarsynt

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.