2017-03-21 06:00

2017-03-21 06:00

Postnords teamchef bemöter kritik

HAMMARÖ:

Svar till Gary Bergqvist (NWT 17/3) och signaturen Cyklande Lövnäsbo (nwt.se 17/3):

Det är mycket beklagligt om Gary Bergqvist inte fick korrekt avisering av sin försändelse. Ica Supermarket Lövnäs har haft anslag i butiken om att ombudsverksamheten flyttas till Ica Kvantum Hammarö och att vissa avvikelser skulle ske dagarna före flytten. Vi har också skickat ut information till berörda om att Ica Kvantum Hammarö blir nytt postombud.

Försändelser som hade kommit till Ica Supermarket Lövnäs till och med den 13/3, och som inte hämtades innan klockan 19.00 på måndagen, ankomstregistrerades på Ica Kvantum Lövnäs och kunde avhämtas på onsdagen. Ibland blir flytten mellan ombud komplicerad och vi försöker naturligtvis att göra det med så lite kundpåverkan som möjligt.

När vi utser nya ombud är avstånd en av flera parametrar. Vi tittar också på öppettider, geografiskt läge, parkeringsmöjligheter, handikappanpassning och lagerkapacitet. Vår ambition är att göra det enklare och bättre för de flesta av våra kunder.

Vi har gjort bedömningen att kunderna nu får bra service hos det nya postombudet, som har en hög tillgänglighet i ett bra läge och med generösa öppettider. Ica Kvantum Hammarö öppnar redan klockan 07.00 vilket ger sju timmar längre öppettid per vecka.

Ove Eriksson

Teamchef, Postnord

Svar till Gary Bergqvist (NWT 17/3) och signaturen Cyklande Lövnäsbo (nwt.se 17/3):

Det är mycket beklagligt om Gary Bergqvist inte fick korrekt avisering av sin försändelse. Ica Supermarket Lövnäs har haft anslag i butiken om att ombudsverksamheten flyttas till Ica Kvantum Hammarö och att vissa avvikelser skulle ske dagarna före flytten. Vi har också skickat ut information till berörda om att Ica Kvantum Hammarö blir nytt postombud.

Försändelser som hade kommit till Ica Supermarket Lövnäs till och med den 13/3, och som inte hämtades innan klockan 19.00 på måndagen, ankomstregistrerades på Ica Kvantum Lövnäs och kunde avhämtas på onsdagen. Ibland blir flytten mellan ombud komplicerad och vi försöker naturligtvis att göra det med så lite kundpåverkan som möjligt.

När vi utser nya ombud är avstånd en av flera parametrar. Vi tittar också på öppettider, geografiskt läge, parkeringsmöjligheter, handikappanpassning och lagerkapacitet. Vår ambition är att göra det enklare och bättre för de flesta av våra kunder.

Vi har gjort bedömningen att kunderna nu får bra service hos det nya postombudet, som har en hög tillgänglighet i ett bra läge och med generösa öppettider. Ica Kvantum Hammarö öppnar redan klockan 07.00 vilket ger sju timmar längre öppettid per vecka.

Ove Eriksson

Teamchef, Postnord

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.