2017-03-20 13:52

2017-03-20 13:52

Nya skatter

SVERIGE:

Nu skall ytterligare genomföras en skatt som kommer att drabba våra svenska företag, denna kommer att innebära cirka 6 miljarder kronor till statskassan, dessutom en flygskatt som kommer att tillföra cirka 2 miljarder ytterligare.

Våra politiker tillhör med säkerhet den grupp som utnyttjar flyget alla mest. Man har till och med egna lagar som tillåter att man försöker lägga vantarna på statens pengar det borde inte behövas speciellt högt IQ för att skilja på ditt och mitt.

Samhällsbetraktare

Nu skall ytterligare genomföras en skatt som kommer att drabba våra svenska företag, denna kommer att innebära cirka 6 miljarder kronor till statskassan, dessutom en flygskatt som kommer att tillföra cirka 2 miljarder ytterligare.

Våra politiker tillhör med säkerhet den grupp som utnyttjar flyget alla mest. Man har till och med egna lagar som tillåter att man försöker lägga vantarna på statens pengar det borde inte behövas speciellt högt IQ för att skilja på ditt och mitt.

Samhällsbetraktare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.