2017-03-20 06:00

2017-03-20 06:00

Insändaren blev helt missförstådd

VÄRMLANDSTRAFIK:

Replik till Sören Ohlson (NWT 13/3):

Tack för ditt svar på min insändare om busstrafiken. Man blir ju lite överraskad över att du kan missförstå min insändare så kapitalt.

Min synpunkt handlar inte om att flytta Värmlandstrafiks bussars ”nav” från Drottninggatan i Karlstad till Stora torget, utan att köra från ”navet” via Stora torget ut till Hammarö. Detta för att göra det tryggare för ungdomarna på helgkvällar/nätter.

Dessutom är jag övertygad om att elever och personal som dagligen reser mellan Hammarö och universitetet/andra skolor också skulle utnyttja Värmlandstrafik/Karlstadsbuss i större utsträckning. Bara fördelar när man i dag skall tänka klimatsmart.

Ett nytt resecentrum med allt på ett ställe bör säkert vara lösningen. Problemet är ju att det har stötts och blötts i vad jag kan komma ihåg 15–20 år nu, utan att nåt har hänt...

Sigge Muus

Replik till Sören Ohlson (NWT 13/3):

Tack för ditt svar på min insändare om busstrafiken. Man blir ju lite överraskad över att du kan missförstå min insändare så kapitalt.

Min synpunkt handlar inte om att flytta Värmlandstrafiks bussars ”nav” från Drottninggatan i Karlstad till Stora torget, utan att köra från ”navet” via Stora torget ut till Hammarö. Detta för att göra det tryggare för ungdomarna på helgkvällar/nätter.

Dessutom är jag övertygad om att elever och personal som dagligen reser mellan Hammarö och universitetet/andra skolor också skulle utnyttja Värmlandstrafik/Karlstadsbuss i större utsträckning. Bara fördelar när man i dag skall tänka klimatsmart.

Ett nytt resecentrum med allt på ett ställe bör säkert vara lösningen. Problemet är ju att det har stötts och blötts i vad jag kan komma ihåg 15–20 år nu, utan att nåt har hänt...

Sigge Muus

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.