2017-03-20 06:00

2017-03-20 06:00

Bygg inte mer – plantera träd!

KARLSTAD:

Nu verkar kommunalpolitikerna ha satt på sig skygglappar – vid gamla stadshuset vill de bygga ett hus på 16 våningar! Varför inte satsa på mer grönt? Plantera träd, till exempel! Det är mycket nyttigare och skönare för miljön. Och bevara för Guds skull det gamla Karlstad efter Älvgatan! Ni har ju satsat på att renovera där

Martha

Nu verkar kommunalpolitikerna ha satt på sig skygglappar – vid gamla stadshuset vill de bygga ett hus på 16 våningar! Varför inte satsa på mer grönt? Plantera träd, till exempel! Det är mycket nyttigare och skönare för miljön. Och bevara för Guds skull det gamla Karlstad efter Älvgatan! Ni har ju satsat på att renovera där

Martha

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.