2017-03-18 06:00

2017-03-18 06:00

Postnord struntar i sina kunder

HAMMARÖ:

Vilket ansvar har Postnord för att de kontrakterade postombuden sköter sina uppgifter?

Ica Lövnäs på Hammarö stänger och har under några dagar haft utförsäljning av butikens varor. Information i brevlådan i förra veckan berättade att nya postombudet blir Ica Kvantum vid Nolgård.

När väl varuhyllorna hade tömts stängdes Lövnäsbutiken, och därmed också postservicen. Det har med andra ord inte funnits någon möjlighet att hämta försändelserna på posten. Jag hade beställt en vara och betalat extra för att få den snabbare, med ankomst senast måndag den 13 mars. Postnords paketavisering på nätet visar att paketet fanns på Ica Lövnäs i måndags, men ingen avisering har skett – inte med någon avi i min postlåda eller med sms på mobilen.

Hur är det möjligt att bara strunta i sina kunder, hur är det möjligt att bara slå igen servicen?

Är det i överensstämmelse med de bestämmelser som finns mellan Postnord och ombuden?

Gary Bergqvist

Hammarö

Vilket ansvar har Postnord för att de kontrakterade postombuden sköter sina uppgifter?

Ica Lövnäs på Hammarö stänger och har under några dagar haft utförsäljning av butikens varor. Information i brevlådan i förra veckan berättade att nya postombudet blir Ica Kvantum vid Nolgård.

När väl varuhyllorna hade tömts stängdes Lövnäsbutiken, och därmed också postservicen. Det har med andra ord inte funnits någon möjlighet att hämta försändelserna på posten. Jag hade beställt en vara och betalat extra för att få den snabbare, med ankomst senast måndag den 13 mars. Postnords paketavisering på nätet visar att paketet fanns på Ica Lövnäs i måndags, men ingen avisering har skett – inte med någon avi i min postlåda eller med sms på mobilen.

Hur är det möjligt att bara strunta i sina kunder, hur är det möjligt att bara slå igen servicen?

Är det i överensstämmelse med de bestämmelser som finns mellan Postnord och ombuden?

Gary Bergqvist

Hammarö

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.