2017-03-18 06:00

2017-03-18 06:00

Orättvisor i bilvärlden

MILJÖ:

Medan folkbilismen straffbeskattas bygger vi dyra laddstationer och ger fri parkering till den lilla elit som har råd med miljöbilar. Riksdagsledamöterna får fria resor och slipper trängselavgifter och annat jobbigt. Och snart ska bara denna bilelit få tillträde till våra städer, när ”miljözoner” införs. Vanliga bilar och människor ska inte släppas in . Detta är en fullständigt galen utveckling.

Lennart Bengtsson

Medan folkbilismen straffbeskattas bygger vi dyra laddstationer och ger fri parkering till den lilla elit som har råd med miljöbilar. Riksdagsledamöterna får fria resor och slipper trängselavgifter och annat jobbigt. Och snart ska bara denna bilelit få tillträde till våra städer, när ”miljözoner” införs. Vanliga bilar och människor ska inte släppas in . Detta är en fullständigt galen utveckling.

Lennart Bengtsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.