2017-03-18 06:00

2017-03-18 06:00

Ny lag leder till ordning?

VAPEN:

Regeringen har för avsikt att skärpa straffet för olaga vapeninnehav, från dagens 12 månaders fängelse till 18 månader. Då lär nog folk tänka sig för innan de riskerar ett så ”kraftigt” fängelsestraff...

Nu kommer det att bli lugnt på gator och torg i de städer i Sverige som i dag har problem med skjutvapen!

Janne

Regeringen har för avsikt att skärpa straffet för olaga vapeninnehav, från dagens 12 månaders fängelse till 18 månader. Då lär nog folk tänka sig för innan de riskerar ett så ”kraftigt” fängelsestraff...

Nu kommer det att bli lugnt på gator och torg i de städer i Sverige som i dag har problem med skjutvapen!

Janne

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.